Om mig

Maria är en glad, lugn och självständig tjej, 29 år gammal och kommer från början från Malung. Jag bor sedan sju år tillbaka i Borlänge tillsammans med min man Lars. Jag har under min studietid fått upp ögonen för webbdesign, foto och bildbehandling, något som jag tycker är kul och som jag gärna vill lära mig mer om, även layout tilltalade mig med allt från folder till förpackningar.

Jag växte upp med idrott som mitt stora intresse. Anatomin förde mig in på att bli massör, men det blev inte så långvarigt, då jag ramlade och skadade tummen på en träning. Jag blev istället intresserad av Grafisk Design på högskolan i Borlänge. Under mina tre år på högskolan fick jag prova på mycket. Bland annat foto och bildredigering, layout och formgivning, 3D-modellering, samt en del webb-programmering.

Programmeringen ledde mig senare in på ett systemutvecklarprogram via AW Academy, där jag lärde mig bland annat C#.NET, SQL samt ännu mera webb med Html, Css och JavaScript.

Tveka inte att höra av dig till mig om det är något du undrar, eller om du har något spännande arbete som du tror kan passa mig!

bild på Maria Bois