GF Gymnos

Skarpt uppdrag.

Uppgift: En gruppuppgift tillsammans med tre personer som skulle skapa kampanjmaterial till GF Gymnos, som är en gymnastikförening i Falun. Uppgiften var crossmedia-kampanj, som innebar att man skulle göra material till flera olika enheter. Föreningen ville locka fler barn i åldrarna 4-6 år, då de sett en minskning i den åldersgruppen.

Research: För att lösa uppdraget gjordes moodboard. Enkäter skickades också ut till medlemmarna för att få en uppfattning om hur de uppfattade föreningen.

Lösning och enheter: Vi valde att skapa affischer, som kunde sättas upp på skolor. Vi gjorde även en folder som kunde delas ut i tex brevlådor, på event och skolor.Vi gjorde också annons som kunde användas på både sociala medier och en skärm inne på Lugnet, Falun. Samt att vi gav förslag på en förbättring av dåvarande webbplats. Kravet i uppgiften var även att skapa en gerilla-kampanj och där valde vi att skapa ett evenemang på stan, där barn fick prova på gymnastik och samtidigt få med sig en goodiebag hem.

 

Här nedan visas folderns ut- och insida.

Här nedan visas några av de affischer som skapades.